Van Singapore naar huis

Van Singapore naar huis

Onze vlucht zit stampvol, maar de veiligheidscontrole bij de gate verloopt soepel en iedereen houdt zich ook nog redelijk aan alle verzoeken om alleen in te stappen als jouw ‘zone’ wordt omgeroepen. Het is half 2 ‘s nachts (‘s ochtends?) als we vertrekken. We krijgen nog een klein snackje, wat drinken, een oogmasker en een tandenborstel plus een mini-tube tandpasta voor onderweg en dan worden de lichten uitgedaan.

Wij  blijven nog even wakker en kijken nog zoveel mogelijk film(s) voor we het zo rond vier / vijf uur echt opgeven en ook onze luikjes dichtvallen. Ongeveer vijf / zes uur laten gaan ze weer open en dat is, zeker voor Martijn, bijna een record! Ok, dan moeten we nog steeds heel veel uur vliegen, maar die gaan voorbij met meer films, lezen, kletsen, ontbijten…

Een kwartier voor de geplande aankomsttijd staan we aan de gate en brrrr, wat is het hier KOUD! Gelukkig gaat alles heel snel en hebben we bovendien redelijk snel onze bagage: als we door de gate komen staat Harro met voor ons allebei ene bak koffie op ons te wachten! Dat is nog eens service zeg! Hij rijdt ons soepel door een grijs/wit en bevroren landschap naar huis. Daar heeft Eveline ervoor gezorgd dat de kachel aan staat: ook al zo fijn!

We gooien onze spullen weer. Dag huis, we zijn er weer. Maar wat zullen we de komende tijd nog veel denken aan die warme, mooie landen zo ver weg, met het heerlijke eten, het mooie groen en de enorm vriendelijke mensen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.