Bijna, bijna, ja echt bijna!

Bijna, bijna, ja echt bijna!

Nieuwe layout en een nieuwe reis! Van 1 tot en met waarschijnlijk 22 september reizen Martijn en Karin door Denemarken, Zweden en vooral Noorwegen. Reis je mee? Oh en vergeet niet even te laten weten wat je van de nieuwe layout vindt.

2 gedachten over “Bijna, bijna, ja echt bijna!

  1. Hallo Karin en Martijn,

    Leuk, dat jullie er toch bij waren afgelopen zaterdag. En daarna direct door naar Bremen. Benieuwd hoe laat jullie daar zijn aangekomen. Geweldig dat Signaporepakket. Wat een origineel idee. Het zal goed van pas komen. Als het goed is lopen jullie op dit moment door Bergen en Brygen. Een hele fijne vakantie gewenst. Ga vooral de berg op in Alesund, de stad is minder interessant, maar het uitzicht fenomenaal.

    groeten,
    Arno en Henriette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.