Coffs Harbor, Dinsdag 26-11

Coffs Harbor, Dinsdag 26-11

Na eerst rustig een ochtendje uitslapen op de camping wordt het eerst tijd voor een bakkie in het dorpje en een korte wandeling op zoek naar een Harro t-shirt (Yes!). Voor de mensen die geen idee hebben waar het over gaat: Harro is hier een zeer bekend en hip surf merk! Kan het nog beter?

Daarna is het weer tijd voor een wandelingetje: Dit keer naar een eiland waaraan ze een kunstmatige haven hebben gebouwd en dus het geheel te bewandelen hebben gemaakt. Het is een beschermd natuurgebied waar duizenden meeuwen broeden en waar langs de zijkanten overal pelikanen ronddobberen. Het weer is te slecht voor activiteiten als whale watching, een stevige wind en af en toe een bui maken het geheel niet echt heel lekker. In de middag is het tijd voor een wat langere wandeling en ga ik (H) er in m’n eentje op uit, om er na een uurtje achter te komen dat aan het strand wandelen aardig suf is… Liever de bossen in de volgende keer.
Laat in de middag is het weer tijd om boodschappen te doen voor wederom een BBQ en bier op de camping. Ondertussen heb ik ook snel weer een exemplaar van Bill Brysons ‘Down Under’ opgepikt: een must read voor iedere Oz-ganger en nu ik veel van de plaatsen heb gezien die hij beschrijft is het nog leuker, een aanrader dus!

En jawel: ik heb een zonnebril!
Voor de liefhebbers kunnen op het forum weddenschappen worden geplaatst over de levensduur van dit exemplaar: persoonlijk opteer is voor een dag of 5: da’s 5 dagen langer dan in Nieuw Zeeland en 2 dagen korter dan Noorwegen …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.