Dag 22 en 23 – Vliegen en naar huis

Dag 22 en 23 – Vliegen en naar huis

Gisteravond was de laatste avond een afknapper die niets met de groep en alles met het restaurant van doen had. We hebben eigenlijk de hele vakantie lekker gegeten, maar uitgerekend de laatste avond was het eten niet lekker, verkeerd (niet besteld) en/of veel te laat. Karin kreeg haar eten pas toen iedereen al bijna klaar was en Martijn kreeg een “krokante kipburger” zonder krokant! Teleurgesteld vertrok iedereen daarna vroeg naar bed. Wel hebben we adressen verzameld en het plan is (van Martijn en mij) om in ieder geval met de mensen die dat willen een reunie te organiseren om foto’s te bekijken.

De laatste ochtend begonnen we met een stevige cappuchino en daarna reden we in een paar uur tijd naar het (slecht aangegeven!) vliegveld. Daar kochten we de laatste souvenis, aten uitgebreid en vertrokken daarna voor een eindeloze vliegreis. Het was erg vreemd om een nacht van maar 2 uur mee te maken (je vliegt er als het ware doorheen). Verder hadden we een schitterend uitzicht boven de Rockies. Helaas ook op de nog steeds enorme bosbranden; vanuit de lucht zie je pas echt hoe reusachtig en destructief het is! De zonsopkomst boven Groenland was gewoon erg mooi.

Alles verliep soepel en een half uur voor op schema waren we in Amsterdam, waar we werden afgehaald door de ouders van Martijn en door Karst. Na weinig tot niet slapen in het vliegtuig raakten ons hoofd om negen uur het kussen. Tukken! En dromen van een FANTASTISCHE vakantie!!! Dank je wel Arjan, Hilde, Jan, Jan, Jasja, Moniek, Paul, Rob en Sandra, voor alle gezelligheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.