Melbourne, dinsdag 11-11

Melbourne, dinsdag 11-11

Jetlag, wat is dat? Gelukkig nog steeds geen last van!
Vanochtend naar Queen Victoria Market gelopen, da’s dus een hele grote markt, met kleding, veel fruit, vlees en vis. Weer viel ons op dat het leven hier behoorlijk goedkoop is, en dat geldt ook voor eten en drinken buiten de deur.
Vervolgens zijn we naar de Rialto Towers & Observation Deck gegaan: een heel hoog uitzichtspunt waarvandaan je heel Melbourne en een stukje omgeving kunt zien. Erg fijn ook om vast te stellen dat alle wolken op afstand liggen, het is hier stralend weer met een graadje of 25! Harro’s neus is dan ook in recordtijd op vakantiestand: rood.
Lunchen kan hier ideaal in een Food Court: een groot terras met minstens 12 happenbarren met voor iedereen wat wils. Vervolgens vertrokken naar de Royal Botanic Garden en liggend in het gras ons grote-lijnen-plan voor de komende weken gemaakt en een actieplannetje voor de komende dagen. Zometeen gaan we proberen treinkaartjes naar Canberra te scoren. Morgenochtend mag Harro het linksrijden gaan uitproberen als we vertrekken richting de Great Ocean Road.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.