Sydney – Blue Mountains, Donderdag 20-11

Sydney – Blue Mountains, Donderdag 20-11

Om een uurtje of 10 hebben we ‘m dan eindelijk, onze hippe camper. Prima dingetje met alles er op en er aan (koelkast, slaapzakken, theedoeken en meer nutteloze zaken). Na een korte sightseeing tour met een van de jongens van het verhuurbedrijf om te gaan tanken is het dan tijd om zelf wat te gaan doen.

We zetten de korte sightseeing tour van Sydney maar gelijk om in een wat langere door in het centrum van Sydney (wat vrij druk is) tot twee keer toe een foute afslag te nemen… ‘t kan dan even duren voordat je Sydney uit bent, maar dan heb je met het nodige vloekwerk ook wel alles gezien…
De rit begint in de richting van Katoomba, de plaats in de Blue Mountains voor ons soort toeristjes, alle uitzichtpunten en attracties goed bereikbaar via kabelbaantjes en treintjes. Na een paar uur durende rit met onze coole Toyota camper landen we op de camping in Katoomba. Een snelle tocht naar de supermarkt voor vleesch, bier en rum-cola voor Eef en de BBQ kan beginnen! Jawel: In het kader van de nieuw gevonden burgerlijkheid is het naast een camper, een camping, kabelbaantjes en treintjes natuurlijk tijd voor een barbeknoei!
‘s Nachts een eerste buitje en wat onweer belooft weer leuke dingen voor de volgende dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.