Eerste dag – Aankomst

Eerste dag – Aankomst

Je vakantie beginnen met nog een paar uur werken is niet altijd het beste begin, maar het zorgt wel voor effectief gebruik maken van je vrije dagen! Bereidwillige collega’s die je willen droppen op Schiphol helpen daarbij!

De vliegreis was behoorlijk ‘uneventfull’ hoewel we allebei nog nooit in zo’n groot vliegtuig hadden gezeten! Jemig: met zo’n middenrij (sorry: geen vliegtuigkenner, dus geen idee meer van het type).
Afijn, tussen alle oudere echtparen, gezinnen met jonge kids en een aantal jongelui met dranklucht om zich heen vielen we wat uit de toon, hoewel het voor de omgeving snel bekeken was, zeker in de bus: aggossie wat schattig waren we!

De busreis naar Praya da Oura (naast Albufeira) verliep voorspoedig. Har werd niet al te groen en Karin zat niet al te opgevouwen, dus het kwam goed. Het verdelen van de appartementen onder de deelnemers aan de reis was veel spannender. Een fijn glimlachje kon er dan ook wel vanaf toen we zomaar, zonder wensen opgegeven te hebben, uitzicht op zee hadden en een ENORM appartement.

De avond bestond met name uit rondneuzen aan zee, eten bij de Italiaan (echt prima te eten: pizza’s met dooie zeebeesten of geslachte koe! Mjummie!) en vooral op tijd tukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.