Zesde dag – Vila Nova de Milfontes

Zesde dag – Vila Nova de MilfontesHoewel het ’s nachts behoorlijk had geregend was het droog toen we opstonden. Prima: de tent was al zo goed als weer opgedroogd… Die enthousiaste gedachte hielden we toch zeker tien minuten vol… Toen stortte de laatste regenbui van die vakantie zich over ons uit. Jech! Tent nat en daarom maar op de achterbank.

We reden Lissabon met enige spijt uit (wat een geweldige stad!), maar de rest van de kust riep. Na een koffiestop onderweg, reden we door naar Vila Nova de Milfontes, voor de nachtelijke stop. Een klein, schattig en in dit voorseizoen nog uitgestorven badplaatsje, waar we terecht konden in een klein hotelletje, vlakbij het “haventje”.

Na stevig uitwaaien op de boulevard (heerlijk) en een paar uur ongestoord lezen op de kade aten we ’s avonds in een klein restaurantje aan de haven. De vissen die die dag gevangen waren werden aan tafel gebracht, waarna je er één kon uitzoeken. Genieten! Voor Karin dan: Har hield het bij een stukje koe. Ook lekker natuurlijk!


Na een uurtje “stappen” in een plaatselijke discotheek (met toch zeker acht bezoekers, maar echt geweldige muziek!) doken we het mandje in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.