Dag 18 – Nelson

Dag 18 – Nelson

Het was een beetje een suf dagje vandaag. We begonnen erg rustig met een uitgebreide cappuchino in het internetcafe. Alweer goeie koffie! Mjummie! daarna zijn we over Highway 3a naar het Noorden langs Kootenay Lake gereden, naar Kaslo. In Kaslo ligt een geweldige oude radarboot, die van 1890 tot 1957 op het meer heeft gevaren en na die tijd is gerestaureerd tot museum. Erg leuk om te zien en voor vijf dollar mag je zelfs aan de stoomfluit hangen! Nee natuurlijk hebben we dat niet gedaan… vlak voor ons was al een mevrouw die dat deed, dus we konden meengenieten. 🙂

Daarna dachten we nog “even” de zuidelijke toegangsweg van Kootenay Glacier Park op te rijden. Het bleek een afschuwelijk slechte weg en toen de motor steeds warmer werd zijn we er maar mee opgehouden. Bovendien was het een echte berenweg (overal bear-berries, het voer dat ze het lekerst vinden en sterk overgroeide weggedeelten), dus echt rustig zaten we ook niet.

De rest van de middag hebben we gewassen, gelezen en gelummeld met Paul en Hilde en ‘s avonds hebben we heerlijk Grieks gegeten. Gezellige avond en weer op tijd slapen ivm de reisdag morgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.