Dag 21 – Van Revelstoke naar Hope

Dag 21 – Van Revelstoke naar Hope

Vandaag een lange reisdag, maar we konden maar moelijk op gang en uit de veren komen. Uiteindelijk vertrokken we om half negen uit Revelstoke richting Hope, via de 1 West en de 5 South.

Het was een fijne route om te rijden. We konden opschieten en het uitzicht was prima. We hadden tot onze verbazing ook helemaal geen last van de branden. Bij Chase zagen we nog wel de resten (smeulende bossen..) en we hebben Kewlona vermeden, maar rond Kamloops werd de lucht voor het eerst sinds dagen ECHT helder. Geen rook! We genoten van het verre kijken.

Hope is zoals het klinkt: je hoopt de hele tijd dat het beter wordt. 😉 Het is een erg klein plaatsje, maar we gaan zometeen even aan het water kijken. Morgen naar Vancouver Airport en naar huis, dus vanavond een uitgebreid diner… We hebben alleen nog niet ontdekt WAAR dat dan kan, maar dat komt vast goed 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.