Woensdag 18 augustus – naar huis

Woensdag 18 augustus – naar huis

Bij het opstaan werd het al snel duidelijk: het was behoorlijk rotweer. We hadden het er al eerder over gehad om eventueel wat eerder naar huis te gaan (een paar dagen lekker rustig aan doen thuis is tenslotte ook een luxe die zelden voorkomt) en het weer maakte het plan definitief.


Na een lekker en uitgebreid ontbijt in Hotel Dagmar (chiq, met erg stijve, “opgeprikte” mensen: we waren blij dat we in de Weise Stue haden geslapen) zaten we om 9 uur in de auto. Onderweg hebben we alle soorten weer gehad: van ongelooflijke stortbuien bij 18 graden, tot stralend strakblauw bij 30 graden.


Op een stevige file na, in de buurt van Osnabruck, konden we lekker opschieten en rond 6 uue ‘s avonds parkeerden we de auto aan de Leidse gracht. Na een korte douche zijn we lekker uit eten gegaan, ter afsluiting van een heerlijke vakantie!


We hebben allebei genoten van deze landen en willen graag nog meer zien. De poolcirkel, noordelijke Zweden en (vooral voor Martijn) de fjordenkust van Noorwegen lokken bijvoorbeeld nog stevig. Een prima (hernieuwde) kennismaking dus en vast niet het laatste bezoek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.