Dag 1: Vertrek Schiphol naar Athene

Dag 1: Vertrek Schiphol naar Athene

Om kwart over vijf rijden we rustig in de richting van Schiphol, waar we worden gedumpt door Martijn en Eveline om nog samen een hapje te eten. Aan de horizon zien we langzaam de eerste regenwolken verschijnen en het weerbericht voorspelt weinig goeds…


Na het inchecken en een Burgertje hebben we de eerste vertraging dan ook al te pakken. Ons vertrek van 20:00 uur is uitgesteld naar 21:00. Een uurtje wachten.. geen probleem totdat we de volgende vertraging krijgen: de vlucht staat nu gepland op 22:00 uur. Om een lang verhaal kort te maken: om 23:15 vertrekken we eindelijk en om 03:15 lokale tijd landen we op Athene. Een half uurtje met de bus, een korte taxi rit naar het foute hotel en een wandelingetje zorgen er voor dat we om 05:00 uur in de ochtend uitgeput in ons bed landen. Terwijl Athene duidelijk aan het wakker worden is donderen wij in slaap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.