Rondreis Polen 2019 door Renske en Karin

Rondreis Polen 2019 door Renske en Karin

Polen. We waren er allebei al eerder, op een gezamenlijk uitstapje naar Krakau. En dat smaakte naar meer. Dus een bestemming was snel gevonden toen we het hadden over samen reizen. Meer Polen! Een divers land: hoge bergen in het zuiden, laagvlaktes met weilanden en oerbos in het centrale deel van het land én een kustlijn van 440 km in het noorden. Ook de steden, zoals als Gdansk, Wroclaw, Krakau en Warschau hebben ieder hun eigen charme. We sluiten aan bij een reis van Djoser. Wil je vast een idee krijgen van wat we gaan doen? Neem dan een kijkje bij de reisbeschrijving. En voor de rest: lees je mee?

4 gedachten over “Rondreis Polen 2019 door Renske en Karin

  1. Wat leuk dat beide mama’s in ieder geval meelezen! Het zijn volle dagen dus de verhalen zijn niet kort. Hopelijk spreekt er ook het enthousiasme uit! Karin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.