Vliegen

Vliegen

Dinsdagochtend half acht. Het is grijs en saai weer en de rest van Nederland moet werken. Een uitstekend moment om naar India te vertrekken. Martijn brengt ons naar het station en de trein brengt ons zowaar zonder problemen naar Schiphol. Op de luchthaven ontmoeten we de reisleider, Cees, al en een aantal groepsleden.
Vanwege het slechte weer wat er schijnbaar in Frankfurt is, krijgen we een vlucht eerder. Een korte vlucht in overigens prima weer verder en dan is het drie uur wachten op de connectie naar Delhi.
De vlucht verder verloopt zonder bijzondere noemenswaardigheden en na een paar rondjes van de zaak boven Delhi staan we rond half twee ‘s nachts lokale tijd op de luchthaven. Hier worden we opgewacht door onze chauffeur die de rest van de tijd ook bij ons zal blijven. Na een nachtelijke rondrit van nog zo’n drie kwartier in onze voor Indiase (en onze!) begrippen keurige bus, komen we aan in ons hotel. Om half vier liggen we dan eindelijk op bed, want de volgende ochtend gaan we om 10 uur beginnen met een rondje Delhi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.