Bijna, bijna, bijna…!

Bijna, bijna, bijna…!

Komende vrijdag is het zover; nog een paar nachtjes slapen en we vertrekken voor de tweede keer in ons bestaan naar Vancouver. Deze stad is het beginpunt van een tocht, met huurauto, door het westen van Canada. Waar we de eerste keer vooral in groepsverband reisden, trekken we er nu lekker samen op uit. Vanuit Vancouver rijden we de volledige lengte van Vancouver Island, steken we over met de ferry naar Prince Rupert en rijden we na een kort bezoekje aan Alaska weer naar het zuiden. Deze route naar het zuiden, met als geplande hoogtepunten Wells Gray NP en Kelowna in de wijnvallei, sluiten we weer af in Vancouver. Een tocht van ongeveer 3.750 kilometer die we in drie weken tijd afleggen.

We hebben er enorm veel zin in. We hopen op walvissen, lekker eten, beren, mooie uitzichten, roofvogels, droog (en misschien zelfs zonnig!) weer en een heerlijke tocht. En als je het leuk vindt, kan je er hier alles over lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.