Kisii

Kisii

Dag 10

We vertrekken rond 8:30 richting Eldoret voor inkopen. De komende 5 dagen kan dat niet meer dus moet er veel ingekocht worden. We zitten nog steeds redelijk hoog en al gauw trekken de meeste mensen een trui aan omdat het koud en winderig is in de truck.

Vanuit Eldoret rijden we naar Kisii, een lange reisdag. We gaan niet naar Kisumu zoals in het officiële programma staat maar naar Kisii, omdat het dichter bij de grens ligt en we morgen weer een lange reisdag hebben. Bovendien regent het in Kisumu vrijwel elke dag waardoor de campsite erg nat kan worden. In Kisii slapen we in een oud klooster.

Onderweg komen we langs theeplantages die zich als een deken uitstrekken over de heuvels. We lunchen op één van de plantages. Even later rijden we door een gebied met suikerrietplantages.

Prachtige groene theeplantages

Ook deze dag heeft de sterke motor van ‘The Beast’ ons niet in de steek gelaten en al rond half 5 komen wee aan in Kisii. We gaan met een groepje nog even wat drinken bij een lokale bar en ‘s avonds eten we in het klooster. Het eten is redelijk maar Susan kookt veel beter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.