Lake Bogoria

Lake Bogoria

Dag 6

We stoppen in de plaats Nakuru voor de lunch, hier kunnen we ook voor het eerst internetten. We reizen verder richting Lake Bogoria, onderweg zien we uitgestrekte agave velden voor de sisal productie. Even verderop hangen de vezels te drogen bij een fabriekje.

Bij Lake Bogoria heerst een zinderende hitte, in dit gebied valt maar heel weinig regen. Bij het meer zijn verschillende warmwaterbronnen en er zitten duizenden flamingo’s (die er niet al te best uit zien). Vlakbij is een viewpoint van waaruit je een mooi uitzicht heb over het meer.


We zetten aan het einde van de middag onze tenten op bij Lake Baringo, waar veel nijlpaarden en krokodillen zitten. Bij de camping is een bar ‘The thirsty goat’ waar we ‘s avonds goed gebruik van maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.