Mount Kenia

Mount Kenia

Dag 2

Uitslapen (voor zover dat lukt) we moeten om 7 uur opstaan en om 8 uur klaar zijn voor vertrek. Gisteren hebben we al kort kennis gemaakt met de chaufeur en de truck, bijgenaamd ‘the beast’. We verstrekken rond 9 uur want ‘the beast’ komt langzaam opgang. Na ongeveer een uur komt Mount Kenia in zicht, de drie toppen zijn door de heiige lucht net zichtbaar. We zetten voor het eerst onze tenten op een rustige camping, we zijn de enige gasten naast de aanwezige bavianenfamilie.


‘s Middags een wandeling van 2 uur gemaakt in de omgeving van de camping. Bij terugkomst douchen, een lekkere warme douche. De kokin Susan is al bezig met het avond eten. We eten rijst met kool en een soort goulash, het smaakt prima. Tegen 10 uur vertrekt iedereen richting tent. We vallen in slaap onder het geluid van brulkikkers en boomdassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.