Dag 13. Etosha NP

Dag 13. Etosha NP

In de nacht begint het heftig te onweren, iets wat de komende dagen nog wel even door zal blijven gaan. Gelukkig is het ‘s ochtends prima weer en starten we om half zeven met een game drive. Later die dag zullen we doorrijden naar de tweede camping.
Naast de ‘gebruikelijke’ dieren zijn er een aantal hoogtepunten op deze gamedrive. We zien een grote uil redelijk dichtbij zitten en een aantal giraffes blijft enigzins verbaasd erg dicht bij de truck staan.
De rit naar de 2e camping is weer een game drive op zich en ook nu zien we weer allerlei beesten en wederom een aantal giraffes die de truck niet heel eng lijken te vinden. Overal klikken weer de camera’s om ook dit weer vast te leggen.
De tweede camping doet qua luxe niet veel onder voor de eerste camping, en ook hier is er weer een waterhole. Jammer is alleen dat het zodra de tenten staan het alweer begint te rommelen en de rest van de dag blijft regenen. Niet veel te zien dus. Gelukkig is dit wel de eerste camping waar we toevallig onder een afdak kunnen zitten eten en daar maken we dan ook dankbaar gebruik van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.